Caffe slastičarna "Pacific" - Tržni Centar Pacific

Radno vrijeme:

07:00 - 23:00

Kontakt informacije

Tel: 030 871 601
Fax:
E-mail: trznicentar@pacific.ba

Caffe slastičarna "Pacific"

Spoj elegancije i ugodnosti unutrašnjosti objekta na prvi pogled pruža zadovoljstvo. Urbano s modernim, utkano u ljubaznost onih koji dočekuju goste s najljepšim osmijehom, samo su još jedan pokazatelj onoga što Vas čeka unutra: ljepota, šarm, toplina i ljubav.
Svu čaroliju moći ćete osjetiti već pri prvom okusu slastica iz naše ponude.
Topla atmosfera poput plamena brzo se širi i dopire do svih, spojena u nit koja se pruža daleko sa dobrim glasom uvijek je na jednom mjestu i čeka upravo Vaš dolazak, jer ona gori samo za Vas. A baš tu, osjetit ćete plam sreće i te ljubavi u trenutku kada s Vašim voljenim bićem dođete u njene odaje.
Kad jednom dođete tamo gdje Vas najviše vole vidjeti, tamo gdje ste najviše cijenjeni, tamo gdje Vas najbolje znaju, tamo ćete uvijek dolaziti. Zato, dobro došli u našu caffe slastičarnu! Mi smo tu da Vam pružimo najkvalitetniju uslugu i ponudimo nešto što do sada niste vidjeli, niti probali.
Caffe slastičarna Pacific je postala simbol moderne slastičarnice, a njen dobar glas se proširio brzo te je postala nezaobilazno mjesto odmora i vrhunskog užitka i ugođaja za svakog slučajnog i namjernog posjetitelja, imidž i kult u našem društvu.

Potražite još

Kontakt

Josipa Bana Jelačića 83, Kiseljak

Tel: + 387 30 877 700

Fax: + 387 30 877 255

danijel.pravdic@pacific.ba

Radno Vrijeme: 08:00-20:00