Astra - Borovo - Tržni Centar Pacific

Radno vrijeme:

8-21h

Kontakt informacije

Tel: 030/877-497
Fax: +387 33 72 70 60
E-mail: INFO@ASTRA.BA

Astra - Borovo

ASTRA d.o. i BOROVO d.o.o kao najveći trgovinski lanci za trgovinu obućom raspolažu sa 110 maloprodajnih objekata širom Bosne i Hercegovine i kao takvi imaju vodeće mjesto u pogledu tržišnog učešća u našoj djelatnosti. Naši prodajni objekti obiluju bogatim asortimanom obuće koji se odlikuje raznovrsnošću, visokim kvalitetom, dizajnom vrhunskih svjetskih modnih proizvođača i orginalnošću. Naši napori su usmjereni na kontinuirano snadbjevanje i dopunjavanje postojećeg asortimana najnovijim modelima koji su u skladu sa svjetskim modnim aktuelnostima i trendovima. Prodajni objekti su opremljeni savremeno koncipiranim enterijerima koji su u skladu sa trendovima uređenja evropskih i svjetskih salona obuće. Najnovije hitove iz svijeta mode obuće nudimo u trgovinama Formentini koji predstavljaju noviju liniju prodajnih salona trgovinskog lanca ASTRA d.o.o.

Tokom godina samostalnog rada brendiranim prodajnim mjestima u cijeloj BiH postavio nove standarde u kvaliteti pored obuće i u ponudi odjeće poštujući svjetske kriterije.

Sa sigurnošću se može reći, zahvaljujući Proeksimu d.o.o. vrhunski modni brandovi kao što su; Weekend Max Mara, MAX&Co., Penny Black, LIO JO, Guess, Guess By Marciano, Mexx , Sisley su dostupni malim i velikim ljubiteljima mode u Sarajevu a u narednom periodu i u drugim gradovima BiH.

Naša misija je zadržati vodeću poziciju u stvaranju održive vrijednosti za kupce kroz kvalitet asortimana, kvalitet usluge, uposleno osoblje i time kao pouzdan partner ispuniti i prevazići očekivanja kupaca. Kupcima pružiti asortiman i uslugu kojiće optimalno zadovoljiti njihove potrebe i kontinuirano raditi na izgradnji dugoročno zadovoljavajućih odnosa koji će obezbjeđuju njihovu lojalnost. Uposlenicima osigurati priliku za učenje, lični razvoj i napredovanje i time osigurati uslove za kontinuirano poboljšanje njihovog nivoa zadovoljstva.

Naša vizija je ostati prepoznatljivi po profesionalnosti i kvaliteti na tržištu. Ostati sinonim pažljivog odnosa prema kupcima, zaposlenicima i društvenoj zajednici koje trebaju obilježavati dugoročni partnerski odnosi utemeljeni na povjerenju,timskom radu, razumijevanju i međusobnom poštovanju. Kvalitet usluge i odabir asortimana trebaju da doprinesu našoj pouzdanosti i konkurentnosti. Naša poslovna filozofija i dalje treba biti usmjerena na dugoročno povezivanje sa kupcima, uposlenicima i društvenom zajednicom.

Potražite još

Kontakt

Josipa Bana Jelačića 83, Kiseljak

Tel: + 387 30 877 700

Fax: + 387 30 877 255

danijel.pravdic@pacific.ba

Radno Vrijeme: 08:00-20:00