Knjižara 2B MULTIMEDIAPRINT - Tržni Centar Pacific

Radno vrijeme:

Kontakt informacije

Tel: 030-877-080
Fax:
E-mail: knjizara.kiseljak@multimediaprint.ba

Knjižara 2B MULTIMEDIAPRINT

Predstavljamo Vam tiskaru 2B Multimediaprint specijaliziranu za tiskanje kvalitetnih grafičkih proizvoda. Osnova djelatnost poduzeća je grafička proizvodnja, offset i sitotisak. Pouzdanost, brzi rok isporuke, dostava te kvalitetan otisak samo su neke od naših prednosti. 2B Multimediaprint jedinstvena je tiskara u regiji i predstavlja optimalno rješenje za svakog klijenta koji želi savršene rezultate u grafici.

Nudimo usluge grafičke pripreme: idejno rješenje i grafičko – tehničko oblikovanje, unos i obrada teksta, snimanje digitalnih fotografija, skeniranje i obrada fotografija, prijelom stranica, korektura i lektura.

Nudimo i usluge tiskanja vizit karti, memoranduma i kuverti, novina, časopisa, brošura i knjiga, prospekata, turističkih i prodajnih kataloga, reklamnih letaka, afiša i plakata, kalendara, mapa i rokovnika, etiketa i deklaracija, vrećica i ambalaža, penkala, upaljača, kišobrana i majica.

Nudimo Vam i usluge dorade: lakiranje, plastificiranje, spajanje savijanjem i ljepljenjem, broširanje, kopčanje žicom, uljepljivanje, dodavanje priloga, pakiranje i adresiranje, dostava.

Potražite još

Kontakt

Josipa Bana Jelačića 83, Kiseljak

Tel: + 387 30 877 700

Fax: + 387 30 877 255

danijel.pravdic@pacific.ba

Radno Vrijeme: 08:00-20:00