Raiffeisen BANK dd Bosna i Hercegovina - Tržni Centar Pacific

Radno vrijeme:

08:00 – 16:00

Kontakt informacije

Tel: +387 81 92 92 92
Fax: +387 33 21 38 51
E-mail:

Raiffeisen BANK dd Bosna i Hercegovina

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina je supsidijarno lice Raiffeisen Bank International AG (RBI). Banka kao finansijska institucija u Bosni i Hercegovini posluje od novembra 1992. godine, kada je osnovana kao Market banka dd Sarajevo. Kvalitetom svog poslovanja brzo se izdvojila kao vrlo uspješna i profitabilna banka.

 

Raiffeisen Zentralbank Österreich AG-Vienna 2000. godine preuzima većinski paket dionica Market banke, čime Banka mijenja ime, te od tada posluje kao Raiffeisen BANK dd Bosna i Hercegovina. Jedna je od vodećih banaka na bh. tržištu, a preko 1.400 zaposlenika putem 94 poslovnice pruža usluge za oko 500.000 klijenata.

 

Investiranje u nove tehnologije, iskusno i educirano osoblje koje se stalno usavršava, naglasak na individualnom pristupu klijentu, te uvođenje novih, savremenih proizvoda i usluga predstavljaju glavne faktore konkurentnosti Raiffeisen banke na bosanskohercegovačkom tržištu.

 

Također, Raiffeisen grupacija preko 130 godina kombinuje ostvarenje finansijskog uspjeha sa društveno odgovornim poslovanjem, pri čemu ekonomska, ekološka i društvena odgovornost čine jednu cjelinu, slijedeći osnovne principe društvene solidarnosti, samopomoći i održivosti koje je uspostavio Friedrich Wilhelm Raiffeisen. Dio ove strategije je podrška brojnim projektima od značaja za lokalnu zajednicu, usmjerenim na najosjetljivije kategorije stanovništva, pri čemu je osnovno opredjeljenje Banke podrška projekata fokusiranih na djecu i osobe pod starateljstvom.

 

Potvrdu uspješnog poslovanja Banke predstavljaju i mnogobrojna, kako međunarodna tako i domaća priznanja. Raiffeisen grupu u Bosni i Hercegovini, pored Raiffeisen banke, čine: Raiffeisen INVEST, Raiffeisen CAPITAL, Raiffeisen LEASING i RL ASSISTANCE.

 

Više informacija dostupno je na: https://www.raiffeisenbank.ba/

Potražite još

Kontakt

Josipa Bana Jelačića 83, Kiseljak

Tel: + 387 30 877 700

Fax: + 387 30 877 255

danijel.pravdic@pacific.ba

Radno Vrijeme: 08:00-20:00